Dybbøl Gruppe

– kernen i Kraftcenter Dybbøl

Om Os

Spejderhytten for KFUM Spejderne i Dybbøl Gruppe har adressen Vaskilde 1 C i Dybbøl. Spejderhytten er placeret i et stort grønt område med masser af plads for aktiviteter og leg. KFUM Spejderne i Dybbøl havde tidligere adresse i en lille træhytte på Dybbøl Bygade, der nu er fjernet af Sønderborg Kommune. Derfor blev det besluttet på et Grupperådsmøde at bygge en ny hytte. Aftalen med en entreprenør og kommunen blev sat i stand og byggeriet blev igangsat. Spejderhytten blev indviet i 2005 med deltagelse af borgmester A.P. Hansen og hytten har været brugt i en periode til bl.a. dagpleje og SFO, men ellers mest af spejdere.

Vi har i 2018 påbegyndt genopbygningen af det tidligere KFUM’s soldaterhjem, der skal anvendes som aktivitetscenter for det forøgede antal medlemmer og forventer at kunne indvie bygningen medio 2021.

Vi er en spejdergruppe på over 80 medlemmer fra alderen 6 år til 19 år. Vi er 8 ledere og har et grupperåd på 5 personer.

Nedenfor på kortet kan du se nogenlunde, hvor gruppen er placeret:

Spejderhytten_Dybbøl_GMAP_2016-07-27_1456

Kontaktperson for hytten er:

Nis M. Thaysen, – Mysundevej 19, – Dybbøl,  – 6400 Sønderborg